Per una sanitat pública, universal i de qualitat

l’Hospital Verge de la CintaCinta Sarroca i demana una ràpida construcció del nou hospital

Cinta Sarroca demana una ràpida construcció del nou l’Hospital Verge de la Cinta

Cinta Sarroca considera una pèrdua de diners l’ampliació de l’Hospital Verge de la Cinta i demana una ràpida construcció del nou hospital

La delegada sindical del CATAC-CTS/IAC a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, Cinta Sarroca ha parlat aquest dissabte al matí després que el parlament hagi aprovat la construcció d’un nou hospital a les Terres de l’Ebre. Sarroca no ha centrat el seu discurs en la creació d’aquest nou hospital, sinó que ha sigut clara i contundent dient que l’ampliació que hi ha entre mans a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa és una pèrdua de diners i que solament endarrerirà la construcció d’aquest nou hospital tan necessari.

Font .canal21ebre.com