Per una sanitat pública, universal i de qualitat

El nou Centre MQ Reus obrirà les seves portes el 11 de gener

El nou Centre MQ Reus obrirà les seves portes el 11 de gener

El nou Centre MQ Reus està situat en el solar de l’antic hospital i obrirà dilluns que ve 11 de gener. S’iniciaran les activitats de consulta ambulatòria i test de digestió, i després, el dilluns 25, s’iniciarà una nova atenció d’urgències. Els serveis restants estaran oberts on son ara, fins a la primera quinzena de febrer quan el nou centre estarà en ple funcionament.
A partir d’ara, el Centre MQ Reus prestarà serveis en les noves instal·lacions de Carrer de Vapor Nou (edifici ambulatori de l’antic hospital) i les instal·lacions existents al Carrer de Gaudí.
En l’antic hospital, hi ha sis pisos oberts, cadascun amb uns 400 metres quadrats. Hi haurà serveis d’emergència, hospitals de dia per a donar atenció d’emergència i a llarg termini, serveis ambulatoris, exàmens complementaris i departaments de radiologia, exàmens digestius i cirurgia sense hospitalització.
D’altra banda, en l’edifici del carrer Gaudí se centralitzaran totes les activitats quirúrgiques i l’hospitalització com a part de la consulta externa. Actualment, el Centre MQ Reus compta amb aproximadament 160 professionals contractats i 230 consultoris mèdics, amb més de 100.000 visites a l’any i aproximadament 26.000 emergències.