Per una sanitat pĆŗblica, universal i de qualitat

#FinsQueCaiguin!

#FinsQueCaiguin!

Contra la repressiĆ³, per la llibertat dā€™expressiĆ³ pels drets socials mĆ©s elementals. Mobilitzem-nos fins que caiguin!

Un mal son de violĆØncia nihilista i pandĆØmia capitalista assoleix els carrers dels nostres pobles i ciutats.

Desnonaments diaris de famĆ­lies sense alternativa habitacional mentre Ā grans immobiliĆ ries, fons voltor, sector financer fan lā€™agost i el Govern de lā€™Estat renuncia als 60.000milions de rescat de la banca.

Una massiva destrucciĆ³ de llocs de treball i de repressiĆ³ salarial,Ā  ERTOs, EROā€™s i desviaciĆ³ massiva de diners pĆŗblics cap a les grans empreses. Mentre la gent gran malviu dā€™unes pensions de misĆØria o directament mor en un sistema de residĆØncies que han patit les privatitzacions i retallades dels darrers anys; mentre les cues de lā€™atur creixen i lā€™emergĆØncia social agafa dimensions pandĆØmiques, el govern de lā€™Estat anuncia que allargarĆ  lā€™edat de jubilaciĆ³ i la GeneralitatĀ  aprova en el bell mig de la pitjor catĆ strofe social dels darrers temps un nou decret privatitzador dels serveis pĆŗblics (decret 69/2020) per alegria de lobbys i empreses amiguesā€¦

Una taxa dā€™atur juvenil del 40%, una generaciĆ³ que nomĆ©s ha conegut crisi, precarietat, reformes laborals i Ā quan ha protestat: repressiĆ³ policial. Un Jovent que ha vist com els darrers temps les administracions han accelerat la mercantilitzaciĆ³ de lā€™educaciĆ³. Posant en el centre de les seves polĆ­tiques ā€œadaptar lā€™escola al segle XXIā€; adaptar-la a un mercat de treballĀ  feudal, adaptar-la a un sistema productiu que es carrega el planeta; unes polĆ­tiques educatives que converteixen el dret a lā€™educaciĆ³ en una ā€œinversiĆ³ personalā€ per competir amb els altres, una educaciĆ³ per ā€œemprenedorsā€; per adaptar-se amb ĆØxit a la llei de la selva de tots contra tots. Unes polĆ­tiques nihilistes que volen que els joves i les joves sā€™adaptin dĆ²cilment i amb ā€œeducaciĆ³ emocionalā€ a un mĆ³n que sā€™autodestrueix.

Eros, reformes laborals, lleis privatitzadores, desmantellament de les pensions, de la sanitat i lā€™educaciĆ³ pĆŗblica, dels serveis socials; ofec econĆ²mic de lā€™educaciĆ³ pĆŗblica; polĆ­tiques productivistes que atempten contra el clima i la salut dels treballadors i les treballadores (injustĆ­cia climĆ tica que afecta sobretot als treballadors i a les classes populars); legislacions laborals que aprofundeixen en la precarietat, la bretxa salarial, la feminitzaciĆ³ de la pobresa i en la invisibilitzaciĆ³ dels treballs de cura (altament feminitzats) i reproductiusā€¦

Lleis dā€™estrangeria i CIEā€™s que criminalitzen i apuntalen el racisme institucional front els drets bĆ sics de les persones mĆ©s vulnerables. Lleis mordaces al servei dā€™un sistema judicial arbitrari i repressor que engarjolen cantants, activistes i sindicalistes mentre lā€™extrema dreta i el feixisme ocupa lā€™espai pĆŗblic i confraternitza amb els cossos policials, mentre sā€™engarjolen cantants per dir veritats tan evidents com que vivim en una monarquia corrupte.

Casos de brutalitat policial, incompliment de protocols, operatius virulents per executar desnonaments, detencions de milers dā€™activistes, ulls buidats, mentre la Generalitat es persona com acusaciĆ³ particular contra activistes socials.

A tot aixĆ² cal afegir un Govern de lā€™Estat i de la Generalitat que desprĆ©s de mil i una proclames i declaracions dā€™intencions que anunciaven que aquest cop la crisi no la pagarĆ­em els i les de sempre,Ā  han demostrat, no obstant,Ā  que aquest cop, com sempre,Ā  la seva vocaciĆ³ Ćŗltima sembla ser la dā€™exercir de consell dā€™administraciĆ³ del Capitalā€¦

Front tot aixĆ² cal que la classe treballadora reaccionem i cerquem les maneres dā€™estendre la lluita i el conflicte a tots els centres de treball i la societat en general, cal mobilitzar-se i recolzar tots el moviments que malden pels nostres drets mĆ©s bĆ sics #FinsQueCaiguin!

  • Abaixem els lloguers
  • Aturem els desnonaments
  • Deroguem la reforma laboral
  • Abolim la llei mordassa
  • Deroguem la llei dā€™estrangeria
  • Acomiadem la monarquia
  • Amnistiem als presos
  • Prou repressiĆ³