Per una sanitat pĆŗblica, universal i de qualitat

Baremacio DSI 2018

24 de Geneer 2022

Acabem de publicar la diligĆØncia per la qual es modifica la puntuaciĆ³ de 106 (finalment han estat 106 i no 104 com us havia dit per error meu el passat dijous)

Tot i aixĆ­, continua havent 20 persones amb 0 punts, perĆ² Ć©s correcte perquĆØ sĆ³n persones que van assolir la titulaciĆ³ el mateix 2018 i el mĆØrits que tenen associats no putuen per ser posteriors a la convocatĆ²ria o bĆ© no estĆ  validada la titulaciĆ³

InformaciĆ³ convocatĆ²ria DSI 2018 – CATAC-CTS/IAC, *, Lā€™ICS diu que ha trobat la incidĆØncia que va provocar que al llistat provisional hagi sortit gent amb zero punts i que havia presentat mĆØrits dins del perĆ­ode establert. DemĆ  o dilluns al matĆ­ publicarĆ  un llistat provisional amb aquestes persones. Per tant el termini dā€™al.legacions es mantĆ© del 24 de gener al 11 de febrer. *Per a mĆ©s informaciĆ³ pots dirigir-te a la teva secciĆ³ sindical de CATAC-CTS/ IAC mĆ©s propera

SecciĆ³ns Sindiccals

13 de Gener de 2022
Document registrat al l’ICS
Sr.Xavier Saballs i Bruells, davant la situaciĆ³ creada amb la publicaciĆ³ de la baremaciĆ³ provisional de la convocatĆ²ria DSI 2018, demanem:

  • La convocatĆ²ria urgent de la Mesa Sectorial, amb la finalitat de donar una explicaciĆ³ a la part social del que estĆ  succeint.
  • La paralitzaciĆ³ de la publicaciĆ³ actual, fins a no tenir la certesa de que la publicaciĆ³ actual Ć©s vĆ lida.
  • La publicaciĆ³ dā€™una nova baremaciĆ³ que pugui recollir la realitat dels mĆØrits que les persones afectades han presentat.

Atentament,
CATAC-CTS/IAC

Badalona, 13 de gener de 2022