Per una sanitat pública, universal i de qualitat

RESOLUCIÓ SLT/671/2022, d’11 de març,

RESOLUCIÓ SLT/671/2022, d’11 de març,

RESOLUCIÓ SLT/671/2022, d’11 de març, de convocatòria per a l’assignació de les funcions de llocs vacants de cap de servei i de cap de secció de l’Hospital Universitari de Bellvitge dependent de l’Institut Català de la Salut (convocatòria CJ-HUB–01/2022).

Atesa la necessitat de procedir a la cobertura dels llocs de cap de servei d’anestesiologia i reanimació, cirurgia plàstica, estètica i reparadora, otorrinolaringologia, i cap de secció d’anàlisis clíniques, anatomia patològica (citologia), cirurgia ortopèdica i traumatologia (àrea ambulatòria), cirurgia ortopèdica i traumatologia (àrea d’hospitalització), medicina interna, otorrinolaringologia (patologia nasal i nasosinusal), pneumologia (malalties pulmonars vasculars), pneumologia (procés SAHS i Unitat Multidisciplinària del Son), pneumologia (malalties pulmonars intersticials) i urologia a l’Hospital Universitari de Bellvitge de l’Institut Català de la Salut;

Feu clic per accedir a 1895811.pdf