Per una sanitat pública, universal i de qualitat

Tant se’ls hi en fot

Avui hem tornat novament a la plaça Sant Jaume per denunciar la falta de medis per evitar les agressions als professionals públics. No és la primera mobilització que fem protestant per les agressions sofertes per les treballadores. Ja més concretament en l’àmbit de l’ICS, també vàrem engegar una campanya de cartelleria amb el mateix objectiu, campanya que a molts territoris va ser relegada pels directius a ser exposada exclusivament en zones fora de l’abast dels usuaris, eliminant totalment l’eficàcia dels missatges.

La no resposta a les mobilitzacions dels treballadors maltractats i l’absència de reacció a les nostres queixes; si és cert què varen fer uns cartells, però amb missatges massa suaus i pitjor encara, després no s’han vist exposats a gairebé cap centre. Segurament hi ha disperses pel territori un grapat de caixes plenes de cartells florint-se.

Tot això ens fa pensar que als nostres dirigents tant se’ls en fot, que ens escridassin, insultin o fins i tot ens arriben a agredir físicament, es nota que ells no pateixen aquestes agressions. Estan apoltronats en els seus despatxos, ben lluny del soroll i els usuaris emprenyats, mentre la resta hem d’intentar contenir el descontentament de la gent, per rebre una atenció amb una qualitat minvant: Llistes d’espera, manca d’accessibilitat…

Directius de l’ICS, a ulls dels treballadors, la vostra inacció us fa tan culpables com els propis agressors. Girar la mirada cap a un altre lloc us converteix en còmplices.

Volem solucions ja!

Prou agressions!

Cal recordar que CATAC-CTS/IAC ja fa temps que estem denunciant la gran quantitat d’agressions que patim.

VES PER ON SURT EL NOSTRE CONSELLER DE SALUT, SR. ARGIMÓN 
CATAC-CTS/IAC EN CAMPANYA CONTRA LES AGRESSIONS EN L’ÀMBIT SANITARI
PROU ADRESSIONS
Intolerable que patim amenaces i agressions verbals
No hem de normalitzar les agressions

Convenio sobre la eliminación de la violencia y elacoso en el mundo del trabajo