Per una sanitat pĆŗblica, universal i de qualitat

Tant se’ls hi en fot

Avui hem tornat novament a la plaƧa Sant Jaume per denunciar la falta de medis per evitar les agressions als professionals pĆŗblics. No Ć©s la primera mobilitzaciĆ³ que fem protestant per les agressions sofertes per les treballadores. Ja mĆ©s concretament en l’Ć mbit de l’ICS, tambĆ© vĆ rem engegar una campanya de cartelleria amb el mateix objectiu, campanya que a molts territoris va ser relegada pels directius a ser exposada exclusivament en zones fora de l’abast dels usuaris, eliminant totalment l’eficĆ cia dels missatges.

La no resposta a les mobilitzacions dels treballadors maltractats i l’absĆØncia de reacciĆ³ a les nostres queixes; si Ć©s cert quĆØ varen fer uns cartells, perĆ² amb missatges massa suaus i pitjor encara, desprĆ©s no s’han vist exposats a gairebĆ© cap centre. Segurament hi ha disperses pel territori un grapat de caixes plenes de cartells florint-se.

Tot aixĆ² ens fa pensar que als nostres dirigents tant se’ls en fot, que ens escridassin, insultin o fins i tot ens arriben a agredir fĆ­sicament, es nota que ells no pateixen aquestes agressions. Estan apoltronats en els seus despatxos, ben lluny del soroll i els usuaris emprenyats, mentre la resta hem d’intentar contenir el descontentament de la gent, per rebre una atenciĆ³ amb una qualitat minvant: Llistes d’espera, manca d’accessibilitat…

Directius de l’ICS, a ulls dels treballadors, la vostra inacciĆ³ us fa tan culpables com els propis agressors. Girar la mirada cap a un altre lloc us converteix en cĆ²mplices.

Volem solucions ja!

Prou agressions!

Cal recordar que CATAC-CTS/IAC ja fa temps que estem denunciant la gran quantitat d’agressions que patim.

VES PER ON SURT EL NOSTRE CONSELLER DE SALUT, SR. ARGIMƓNĀ 
CATAC-CTS/IAC EN CAMPANYA CONTRA LES AGRESSIONS EN Lā€™Ć€MBIT SANITARI
PROU ADRESSIONS
Intolerable que patim amenaces i agressions verbals
No hem de normalitzar les agressions

Convenio sobre la eliminaciĆ³n de la violencia y elacoso en el mundo del trabajo