Per una sanitat pĆŗblica, universal i de qualitat

Mobilitzacions: fi de la temporalitat!

Mobilitzacions: fi de la temporalitat!

Lleida, Girona i Barcelona han estat avui escenari de concentracions per reivindicar la consolidaciĆ³ del personal pĆŗblic en abĆŗs de temporalitat, avui, 19 de marƧ, primer aniversari de la sentĆØncia del TJUE que demana acabar amb la situaciĆ³ dā€™abĆŗs i de frau de llei generalitzada que suposa la precarietat de llarga durada dintre de les plantilles de lā€™administraciĆ³ pĆŗblica.

El Tribunal de justĆ­cia de la UniĆ³ europea (TJUE), fa una any, va acreditar la situaciĆ³ dā€™abĆŗs i de frau de llei generalitzada. Lā€™alt Ć­ndex dā€™interinitat a les nostres administracions no permet la carrera professional de les persones treballadores; la precarietat retalla drets i llibertats.

Actualment la plantilla no estabilitzada i precaritzadaĀ  representant el 40% de lā€™administraciĆ³ pĆŗblica a Catalunya, 73.201 persones nomĆ©s de la plantilla Generalitat (plantilles estatals, municipals, universitĆ ries i altres a partā€¦).

Les concentracions dā€™avui han tingut lā€™objectiu dā€™evidenciar una vegada mĆ©s aquest situaciĆ³ i pressionar per a la consolidaciĆ³ del personal pĆŗblic.

#fixesaja