Per una sanitat pública, universal i de qualitat

Aquest és l’escenari que l’ICS considera adequat pel descans i recuperació dels seus metges residents

Tothom que hagi passat uns anys treballat a un hospital, coneix la realitat, els metges residents són un puntal bàsic en el dia a dia del servei assistencial. Poc reconeguts, fent moltíssimes hores de guàrdia per poder portar una vida digna, cosa que els seus minsos salaris sense guàrdies, no els hi permetrien, no oblidem que tot això els hi arriba després de llargs anys d’estudi i havent superat una prova selectiva prou dura.
Que seria de bona part de la investigació hospitalària sense els MIR? Com aconseguirien els seus caps alliberar el temps necessari per a la investigació i publicació, si als serveis no hi quedessin els residents per passar visites i gestionar el dia a dia?