Per una sanitat pública, universal i de qualitat

El rei emèrit, Franco i Felip VI, protagonistes del nou mural de Roc Blackblock

El rei emèrit, Franco i Felip VI, protagonistes del nou mural de Roc Blackblock

Centenars de curiosos s’ha acostat als Jardins de les Tres Xemeneies per fotografiar la nova proposta de l’artista.

El contingut del nou mural de l’artista Roc Blackblock era tota una incògnita. Després que una de les seves obres l’esborressin uns operaris de neteja, havia anunciat que en pintaria una de nova, però no havia revelat què hi representaria. Diumenge al matí el secret s’ha descobert als Jardins de les Tres Xemeneies. L’artista assegura que ha decidit fer una versió ampliada i millorada de l’obra. “Estic pintant el rei emèrit, però aquest cop, en companyia del seu predecessor” ha explicat a betevé referint-se a un retrat del dictador Francisco Franco. L’obra també inclou un retrat l’actual rei Felip VI, i dues consignes: “Espanya es un país feixista” i “Aquí es censura, reprimeix i es tortura com en una dictadura”.

Continua llegint: