Per una sanitat pĆŗblica, universal i de qualitat

Pablo Hasel es tanca al rectorat de la Universitat de Lleida per evitar la detenciĆ³

Pablo Hasel es tanca al rectorat de la Universitat de Lleida per evitar la detenciĆ³

El raper lleidatĆ , que ha de complir gairebĆ© tres anys de presĆ³, s’ha tancat amb membres del seu grup de suport
El raper de Pablo Hasel sā€™ha tancat amb un grup de suport al rectorat de la Universitat de Lleida. Amb aquesta acciĆ³, vol evitar la seva detenciĆ³ i ingrĆ©s a la presĆ³ per dues condemnes que sumen una pena de gairebĆ© tres anys. ā€œTothom al rectoratā€, ha reclamat el grup de suport.

El divendres passat es va exhaurir el termini de lā€™AudiĆØncia espanyola perquĆØ el raper ingressĆ©s voluntĆ riament a la presĆ³. ā€œEstic tancat amb bastants solidaris a la Universitat de Lleida, lā€™hauran de rebentar per detenir-me i empresonar-meā€œ, ha piulat Hasel des de dins del rectorat.

Estoy encerrado junto a bastantes solidarios en la Universitat de Lleida, tendrĆ”n que reventarla para detenerme y encarcelarme. Es en el Rectorat de Rambla d’AragĆ³ por si alguien de por aquĆ­ quiere echar una mano. https://t.co/QG34jYPSU3

ā€” Pablo Hasel (@PabloHasel) February 15, 2021

El conseller dā€™Interior, MiquelĀ SĆ mper, ha assegurat que havia de parlar amb els comandaments dels Mossos per veure si sā€™havia dā€™actuar o no. En aquest sentit, ha dit que no sabia si hi havia cap ordre judicial contra el raper. ā€œPer respecte, no puc informar dā€™un tema del qual mā€™acabo dā€™assabentarā€, ha declarat en lā€™atenciĆ³ als mitjans per valorar la situaciĆ³ de la pandĆØmia.

Font: Vilaweb