Per una sanitat pública, universal i de qualitat

Pablo Hasel es tanca al rectorat de la Universitat de Lleida per evitar la detenció

Pablo Hasel es tanca al rectorat de la Universitat de Lleida per evitar la detenció

El raper lleidatà, que ha de complir gairebé tres anys de presó, s’ha tancat amb membres del seu grup de suport
El raper de Pablo Hasel s’ha tancat amb un grup de suport al rectorat de la Universitat de Lleida. Amb aquesta acció, vol evitar la seva detenció i ingrés a la presó per dues condemnes que sumen una pena de gairebé tres anys. “Tothom al rectorat”, ha reclamat el grup de suport.

El divendres passat es va exhaurir el termini de l’Audiència espanyola perquè el raper ingressés voluntàriament a la presó. “Estic tancat amb bastants solidaris a la Universitat de Lleida, l’hauran de rebentar per detenir-me i empresonar-me“, ha piulat Hasel des de dins del rectorat.

Estoy encerrado junto a bastantes solidarios en la Universitat de Lleida, tendrán que reventarla para detenerme y encarcelarme. Es en el Rectorat de Rambla d’Aragó por si alguien de por aquí quiere echar una mano. https://t.co/QG34jYPSU3

— Pablo Hasel (@PabloHasel) February 15, 2021

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, ha assegurat que havia de parlar amb els comandaments dels Mossos per veure si s’havia d’actuar o no. En aquest sentit, ha dit que no sabia si hi havia cap ordre judicial contra el raper. “Per respecte, no puc informar d’un tema del qual m’acabo d’assabentar”, ha declarat en l’atenció als mitjans per valorar la situació de la pandèmia.

Font: Vilaweb