Per una sanitat pública, universal i de qualitat

… no pot esperar

… no pot esperar

Dissabte 13 de març, al migdia, al Parc de les Tres xemenies de Barcelona, la IAC va formar part de les 250 entitats que es van concentrar per presentar el manifest on es reclamen polítiques econòmiques i socials al servei de la vida digna de tots i totes.

Intervenció de Núria Soto

Entitats, col·lectius, cooperatives i sindicats han fet una demostració de força a l’escenari de la Vaga de la Canadenca de 1919 per exigir la fi d’un sistema econòmic que roba el futur a la joventut i condemna el present de les treballadores a la precarietat. El manifest “Per la majoria. L’esperança no pot esperar” ha aconseguit més de 600 adhesions, col·lectives i individuals.

La iniciativa neix en un moment en què s’agreugen les desigualtats, enmig d’una pandèmia global. L’empresonament de Hasél ha provocat que, aquestes últimes setmanes, milers de persones s’hagin manifestat contra l’autoritarisme d’un sistema polític i judicial que empara monarques
corruptes i empresona rapers, que promou l’ascens de l’extrema dreta i criminalitza les propostes de canvi social
. Pels signats del manifest si determinades organitzacions empresarials “es planten” per demanar la fi dels aldarulls, els de baix – els que no som rics- ens plantem per exigir la fi d’un sistema econòmic que roba el futur a la joventut i condemna el present de les treballadores a la precarietat.

Durant l’acte han intervingut, entre d’altres, els membres de la IAC Núria Soto i Xavi Tarragon. El manifest i l’acte vol ser el punt de partida per consolidar una aliança col·lectiva que forci un canvi de polítiques econòmiques i socialsEls redactors  han inclòs en el manifest les paraules d’Arcadi Oliveres no podem perdre mai l’esperança.

Font IAC