Per una sanitat pública, universal i de qualitat

Pactes impactants

Sembla que, per fi, s’ha posat en funcionament el pacte de mobilat interna amb la publicació de les llistes del personal que hi opta i la seva puntuació. El fet de que ja estigui actiu és molt important per a moltes treballadores que portaven molt de temps esperant la possibilitat de canviar el seu lloc de feina per diferents motius.

Malgrat això és un pacte que, com a sindicat, no vam signar perquè no el vam considerar un bon pacte ja que el vam considarar tòxic, brut i poc amigable vers les treballadores i és que nosaltres no signem quan:

Quan hi ha opacitat.

Quan no se sap ni quines places estan disponibles per als trasllats.

Quan demanes trasllat a cegues i hi ha un punt del procés on no et pots fer enrere sota amenaça d’acabar en excedència forçosa.

Quan en els d’hospitals tenen desavantatge amb el tema curs e-cap.

Si tens qualsevol dubte relacionat amb els trasllats no dubtis a contactar amb nosaltres.