Per una sanitat pública, universal i de qualitat

Twitter Instagram Youtube Facebook eMail Delegats

Escrits

Pactes impactants

Sembla que, per fi, s’ha posat en funcionament el pacte de mobilat interna amb la publicació de les llistes del personal que hi opta i la seva puntuació. El fet de que ja estigui actiu és molt important per a moltes treballadores que portaven molt de temps esperant la possibilitat de canviar el seu lloc de feina per diferents motius.

Malgrat això és un pacte que, com a sindicat, no vam signar perquè no el vam considerar un bon pacte ja que el vam considarar tòxic, brut i poc amigable vers les treballadores i és que nosaltres no signem quan:

Quan hi ha opacitat.

Quan no se sap ni quines places estan disponibles per als trasllats.

Quan demanes trasllat a cegues i hi ha un punt del procés on no et pots fer enrere sota amenaça d’acabar en excedència forçosa.

Quan en els d’hospitals tenen desavantatge amb el tema curs e-cap.

Si tens qualsevol dubte relacionat amb els trasllats no dubtis a contactar amb nosaltres.