Per una sanitat pública, universal i de qualitat

Pla de reducció de la temporalitat a l’Administració de la Generalitat 2022

Les vagues de l’octubre i novembre obliguen a la Generalitat i l’Estat a assumir que hauran de convocar places per concurs de mèrits.
Vaga 28/10    Teníem raó la solució no era l’oposició.   IAC-CATAC, compareixença al Parlament      Ja n’hi ha prou!      #FixesaJa

📌 CATAC-CTS/ICS no vam signar les convocatòries per concurs oposició de les places per aplantillar milers d’interines a l’ICS, perquè demanàvem concursos de mèrits per totes les treballadores que es trobaven contractades en frau de Llei, la resta de sindicats de Mesa Sectorial de Sanitat no ens varen donar suport.
📌 S’aplicarà l’article 61.6 de l’EBEP per fer els concursos de mèrits.
📌 Hem de continuar lluitant perquè totes les treballadores contractades en frau de Llei, segons la sentència del Tribunal Europeu, pugui consolidar el seu lloc de treball.

La lluita i la mobilització es l’únic camí!!!✊
Defensem la funció públic i reivindiquen els nostres drets!!!✊

Comunicat de premsa

El Govern presenta el pla de reducció de la temporalitat a l’Administració de la Generalitat més important que s’ha fet mai.
● Afecta 59.000 llocs de treball i té l’objectiu de situar la temporalitat per sota del 8% abans de finals del 2024
● Es durà a terme amb un procés extraordinari amb dues vies, concurs de mèrits i concurs oposició, i també per mitjà de les convocatòries ordinàries

Contra l’abús de temporalitat, vaga el 28 oct.

El Suprem canvia la doctrina dels interins: què implica per a milers de treballadors?