Per una sanitat pública, universal i de qualitat

IAC-CATAC, compareixença al Parlament

IAC-CATAC, compareixença al Parlament

Ahir dilluns: compareixença al Parlament de Catalunya en el marc de la ponència per la proposició de llei d’estabilització de treballadores i treballadors del sector públic.

Demanem que la norma catalana complementi les mancances de la Ley de Estabilización i reguli clarament el concurs de mèrits extraordinari, la creació d’un òrgan supervisor dels processos selectius i que la norma sigui un mirall per a les altres administracions.

Els delegats de la IAC Georgina Georgina Moreno i Jorge Humberto Sánchez van denunciar el despropòsit de la Generalitat que suposa la convocatòria d’aquest dissabte dels auxiliars de geriatria en les condicions actuals. Esperem que els bon propòsits del legislatiu expressats en seu parlamentaria es traslladi a l’executiu. Han excusat presència a la compareixença el PSC i Comuns, els impulsors de “l’Icetazo”.