Per una sanitat pública, universal i de qualitat

RESOLUCIÓ SLT/1249/2021, de 28 d’abril

RESOLUCIÓ SLT/1249/2021, de 28 d’abril

INSTITUT CATALÀ DE LA SALUT

RESOLUCIÓ SLT/1249/2021, de 28 d’abril, de convocatòria per a l’assignació de les funcions de llocsvacants de cap de servei i de cap de secció de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, dependent de l’InstitutCatalà de la Salut (convocatòria CJ-Vall d’Hebron-02/2021)

Atesa la necessitat de procedir a la cobertura dels llocs vacants de cap de servei de Cirurgia Oral iMaxil·lofacial, Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, Immunologia, Medicina Física i Rehabilitació, MedicinaInterna (Malalties Infeccioses), Medicina Preventiva i Salut Pública, Nefrologia i Radiofísica Hospitalària, i decap de secció d’Anatomia Patològica (patologia molecular i digitalització), Al·lergologia, tres placesd’Anestesiologia i Reanimació (Hospital General), d’Anestesiologia i Reanimació (Hospital de Traumatologia),d’Anestesiologia i Reanimació (Hospital Maternoinfantil) i d’Anestesiologia i Reanimació (Clínica del Dolor),Aparell digestiu (pàncrees), Cardiologia (arrítmies), Cardiologia (cures coronàries), Cardiologia(hemodinàmica), Cardiologia (Unitat de Cardiopaties Congènites de l’Adolescent i l’Adult), Cirurgia Ortopèdica iTraumatologia (cirurgia de peu), Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (raquis), Cirurgia Ortopèdica iTraumatologia pediàtrica, Cirurgia pediàtrica (cirurgia fetal, fetoscòpica, cirurgia mínimament invasiva irobòtica), Cirurgia Plàstica i Reparadora i Cirurgia Plàstica i Reparadora (Unitat de Cremats), Cirurgia Toràcica,Medicina Física i Rehabilitació (neurorehabilitació), Medicina Familiar i Comunitària (pal·liatius d’oncologia),Medicina Intensiva (trasplantament d’òrgan sòlid), Medicina Intensiva (sepsis), Nefrologia, Nefrologia(hemodiàlisi), Obstetrícia i Ginecologia (reproducció assistida), Obstetrícia i Ginecologia (ginecologiaoncològica), Obstetrícia i Ginecologia (urgències, cures obstètriques intermèdies i puerperi), Obstetrícia iGinecologia Medicina Fetal (UMF, UDP, ecografies), Oftalmologia, Pediatria i les seves àrees específiques,Pediatria i les seves àrees específiques (UCI Pediàtrica), Pediatria i les seves àrees específiques(oncohematologia), Psiquiatria (consultes externes), Psiquiatria (hospitalizació i infantojuvenil), Psiquiatria(adults) i Urologia (patologia urotelial i uroginecologia) a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de l’Institut Catalàde la Salut.

Feu clic per accedir a 1849059.pdf