Per una sanitat pública, universal i de qualitat

Convoquen manifestacions arreu de Catalunya contra l’empresonament de Pablo Hasél

Convoquen manifestacions arreu de Catalunya contra l’empresonament de Pablo Hasél

A Barcelona, Lleida i Tarragona ja s’han organitzat mobilitzacions després de l’arrest del raper.

La detenció i empresonament del raper Pablo Hasél ha generat una onada d’indignació aquest dimarts, que s’ha traduït en la convocatòria de manifestacions en diverses ciutats catalanes. La condemna a Hasél per atacs a la corona i enaltiment del terrorisme rebrà la resposta de ciutadans en mobilitzacions en ciutats com Tarragona, Lleida, Sant Cugat i Barcelona. A la capital catalana s’ha convocat una mobilització a partir de les set de la tarda a la plaça Lesseps.

Els Mossos d’Esquadra han entrat aquest dimarts a primera hora del matí al rectorat de la Universitat de Lleida i han detingut el raper Pablo Hasél, tancat des d’aquest dilluns, juntament amb un grup d’estudiants que li donaven suport, per protestar contra l’ordre de presó. L’operatiu dels Mossos, que ha començat abans de les 7 del matí, constava d’agents d’ordre públic.

El raper està condemnat a 2 anys i 9 mesos arran de dues sentències de l’Audiència Nacional per enaltiment del terrorisme i justifica la tancada al rectorat per evitar posar “fàcil” la seva detenció perquè ingressi a presó. El termini per entrar a un centre penitenciari va vèncer divendres passat.

Font: naciodigital.cat