Per una sanitat pública, universal i de qualitat

Hasél: segueixen trucant de matinada…

Hasél: segueixen trucant de matinada…

Ahir de matinada, amb antiavalots, amb una gran demostració de força i intimidació, entrant per la força a una universitat, provocativament, alterant la pau i amb el rebuig d’una gran part de la ciutadania, els Mossos d’esquadra van detenir un cantant de rap per a lliurar-lo a la judicatura espanyola que va ordenar el seu engarjolament.

El passat 4 de febrer publicàvem en aquesta web el vídeo enregistrat per Marc Casanovas, com a portaveu de la IAC, de suport i solidaritat a Pablo Hasél a qui s’havia ordenat ingrés a presó per la lletra de cançons de denúncia a les corrupcions de la monarquia espanyola.

Marc va expressar el posicionament de rebuig de la IAC a la repressió social, política i sindical contra el dret a protesta i la llibertat d’expressió.

Seguim animant a la participació en convocatòries de suport i protesta per la condemna de Hasél.

Vídeo: En suport a Pablo

 

Des de la IAC ens posicionem de forma decididament i obstinada contra qualsevol tipus de repressió.

Activistes, militants, afiliats i “raperos”: ni exilis ni presons!