Per una sanitat pública, universal i de qualitat

Bones Festes 2021

Companyes i companys, agrair-vos a tots i en particular als nostres afilats i afiliades, poder seguir amb la nostra lluita, en atorgar-nos la vostra confiança i representació; permetent-nos ser lliures, sense servituds ni esclavatges. La nostra parquedat ens fa independents de subvencions i ens permet la defensa dels drets laborals de tots i totes les treballadores. Sense cap necessitat de signar pactes a la baixa, ni de ballar-li les aigües a l’administració per tal de no perdre subvencions milionàries…

CATAC-CTS/IAC som un sindicat assembleari en el qual tothom pot fer arribar les seves opinions i inquietuds. Sempre oberts a què ens facis arribar qualsevol qüestió que et preocupi. La nostra voluntat és estar a prop teu i, què ens ajudis a revertir la situació de descrèdit que viu la feina sindical, alguns cops merescuda i d’altres, fomentada des de les direccions. Com més febles som nosaltres, més forts són ells!!!

Et desitgem que passis unes Bones Festes i un Millor Any Nou!!!!