Per una sanitat pĆŗblica, universal i de qualitat

Pressupostos que garanteixin els drets!

Pressupostos que garanteixin els drets!

Campanya per uns pressupostos de la Generalitat que garanteixin els drets socials i laborals

Avui dimarts 14 desembre de 2021, a les 12 hores, davant de lā€™entrada del Parlament de Catalunya, sā€™ha fet la roda de premsa organitzada pels moviments socials promotors de la campanya No als pressupostos. Ni els autonĆ²mics ni els estatals: prou continuisme!, per informar els mitjans de comunicaciĆ³ de la valoraciĆ³ del projecte dels pressupostos de la Generalitat per al 2022.

Els moviments socials participants han presentat les reivindicacions, propostes dā€™esmenes i convocatĆ²ria dā€™accions per uns pressupostos que garanteixin els drets socials i laborals al nostre paĆ­s. TambĆ© han informat de la concentraciĆ³ unitĆ ria convocada sota el lema Per uns pressupostos socials JA! del proper dijous 16 de desembre, a les 18 h, una vegada mĆ©s davant del Parlament de Catalunya.

Per part de la IAC ha intervingut els portaveus nacionals Assumpta Barbens i David CaƱo.

Les organitzacions participants en aquesta campanya son lā€™AlianƧa de Marees i Moviments Socials de Catalunya, Assemblea Diversitat Funcional (ADF), Assemblea Moviments Socials de Catalunya, Assemblea Groga, CATAC-CTS/IAC, CO.BAS, ColĀ·lectiu assembleari dā€™Universitats (CAU-IAC), ComissiĆ³ Promotora Renda Garantida Ciutadania, Coordinadora dā€™Assemblees de Treballadors/es a Atur de Catalunya, Coordinadora familiars ResidĆØncies 5+1, Disgrup, FTC-IAC, Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC), IAC-CATAC, Marea BĆ”sica, Marea Blanca, Marea Colomense, Marea Pensionista de Catalunya, Moviment de ResistĆØncia VeĆÆnal, PAH catalanes, Plataforma afectats BB serveis, Plataforma en Defensa dels Serveis PĆŗblics (PDSP), Plataforma SAD, RebelĀ·liĆ³ AtenciĆ³ PrimĆ ria, Sindicat Ferroviari, Sindicat Unitari del Metro, Solidaritat Obrera de Catalunya, Unidad Pensionista Cat, USTEC-STES/IAC, 500Ɨ20 del Garraf.