Per una sanitat pública, universal i de qualitat

Pressupostos que garanteixin els drets!

Pressupostos que garanteixin els drets!

Campanya per uns pressupostos de la Generalitat que garanteixin els drets socials i laborals

Avui dimarts 14 desembre de 2021, a les 12 hores, davant de l’entrada del Parlament de Catalunya, s’ha fet la roda de premsa organitzada pels moviments socials promotors de la campanya No als pressupostos. Ni els autonòmics ni els estatals: prou continuisme!, per informar els mitjans de comunicació de la valoració del projecte dels pressupostos de la Generalitat per al 2022.

Els moviments socials participants han presentat les reivindicacions, propostes d’esmenes i convocatòria d’accions per uns pressupostos que garanteixin els drets socials i laborals al nostre país. També han informat de la concentració unitària convocada sota el lema Per uns pressupostos socials JA! del proper dijous 16 de desembre, a les 18 h, una vegada més davant del Parlament de Catalunya.

Per part de la IAC ha intervingut els portaveus nacionals Assumpta Barbens i David Caño.

Les organitzacions participants en aquesta campanya son l’Aliança de Marees i Moviments Socials de Catalunya, Assemblea Diversitat Funcional (ADF), Assemblea Moviments Socials de Catalunya, Assemblea Groga, CATAC-CTS/IAC, CO.BAS, Col·lectiu assembleari d’Universitats (CAU-IAC), Comissió Promotora Renda Garantida Ciutadania, Coordinadora d’Assemblees de Treballadors/es a Atur de Catalunya, Coordinadora familiars Residències 5+1, Disgrup, FTC-IAC, Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC), IAC-CATAC, Marea Básica, Marea Blanca, Marea Colomense, Marea Pensionista de Catalunya, Moviment de Resistència Veïnal, PAH catalanes, Plataforma afectats BB serveis, Plataforma en Defensa dels Serveis Públics (PDSP), Plataforma SAD, Rebel·lió Atenció Primària, Sindicat Ferroviari, Sindicat Unitari del Metro, Solidaritat Obrera de Catalunya, Unidad Pensionista Cat, USTEC-STES/IAC, 500×20 del Garraf.